Du er landet på Kørestol.dk, det helt rigtige sted at finde kørestol. Vi har udvalgt de 8 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 8 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle kørestol tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Kørestol (Classic)

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos LivetSomSenior.

Her kan “Kørestol (Classic)” fås til 2395,- kr.

Se hos LivetSomSenior ❯❯

2: Trekinetic GT-3 Kørestol (GT3) – sammenklappelig

Anden anbefaling har vi fundet hos Gloria Mundi Care, hvor du kan købe Trekinetic GT-3 Kørestol (GT3) – sammenklappelig til kun 60250,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu præsenteres i Danmark for første gang Trekinetics 3 banebrydende kørestole, hvoraf GT-3 er en videreudvikling af K-2-modellen og særligt designet til bykørsel foruden indendørs brug. GT-3 er designet af tidligere Formel 1-ingeniør Mike Spindler, som i…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

3: Trekinetic K-2 All Terrain Kørestol (K2) – sammenklappelig

Næste anbefaling er “Trekinetic K-2 All Terrain Kørestol (K2) – sammenklappelig”.

Dagens bedste tilbud på “Trekinetic K-2 All Terrain Kørestol (K2) – sammenklappelig” har vi fundet hos Gloria Mundi Care hvor prisen lige nu er 48750,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Nu præsenteres i Danmark Trekinetics 3 banebrydende kørestole, hvoraf K-2-modellen udgør en all-round kørestol, lige velegnet til brug i hjemmet som udendørs.
Bruger du den indendørs, kræver det dog en bred dør, da stolen i standardstørrelse er 70 cm i br…

Se hos Gloria Mundi Care ❯❯

4: Kørestol med ekstra lav vægt, 45 cm (Line)

Produkt nummer 4 på vores “kørestol-liste” er Kørestol med ekstra lav vægt, 45 cm (Line) som du lige nu kan købe for 3995,- hos LivetSomSenior

Se hos LivetSomSenior ❯❯

7: Fashionistas kørestol m. dukke – Barbie

  • Dagens pris: 299,- kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 339.00, nu kun 299,-.
    Du sparer 40 kr. / 11 %
  • Fundet hos Legen.dk
  • Franchise: Barbie

Forhandlerens beskrivelse:
Barbie-dukken inspirerer til nye legemuligheder takket være den manuelle kørestol og rampe, så hun nemt kan komme ind og ud af hendes drømmehus.
Dukken har 22 “led” – i halsen, overarmene, albuerne, håndleddene, overkroppen, hofterne, lårben, knæ og ank…

Se hos Legen.dk ❯❯

8: Trædepedal til Dolphin og Barracuda kørestol

Sidste produkt på vores liste er Trædepedal til Dolphin og Barracuda kørestol som vi har fundet til 295,- hos Senior24.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Trædepedal til Dolphin og Barracuda kørestol. Trædepedal til Dolphin og Barracuda kørestol….

Se hos Senior24.dk ❯❯

Flere produkter.

De 8 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste kørestol i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse kørestol:

Dyreste Kørestol på listen er Trekinetic GT-3 Kørestol (GT3) – sammenklappelig fra Gloria Mundi Care med en pris på 60250.00. Billigste udvalgte Kørestol er Anti-tip beskytter til Dolphin kørestol som du kan købe for 295.00 hos LivetSomSenior. Forskellen på de to priser er 59955 kr. – de 8 Kørestol vi har fundet koster i gennemsnit 18617.38 kr.
Ovenstående Kørestol data og priser er hentet fra 4 butikker (LivetSomSenior, Gloria Mundi Care, Legen.dk, Senior24.dk). Alle Kørestol tilbud er opdateret i dag 14-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Kørestol guides:

Fandt du ikke det rigtige Kørestol blandt de 8 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Kørestol:

5 ting du skal tænke over inden du køber din næste kørestol

Der kan være flere til, at man har brug for at have en kørestol. Det er nemlig desværre ikke alle, der er så heldige, at deres ben fungerer hele tiden. Når man skal ud for at købe en ny kørestol, så er det et meget vigtigt køb. Derfor er det også vigtigt, at man får tænkt det hele godt igennem, før man bare køber det første og det bedste, man finder. I denne artikel kan du blive klogere på 5 ting, du skal overveje, før du køber din næste kørestol.

 

Hvilken størrelse skal det være?

Hvis du har været kørestolsbruger i noget tid, så ved du sikkert også, at kørestole kommer i forskellige størrelser. Det er jo ikke helt ligegyldigt, om det er en fuldvoksen mand eller et lille barn, der skal køre rundt i kørestolen. Det kan være træls at have en kørestol, der er for stor, men det den skal naturligvis slet ikke være for lille. Det kan godt være, at du skal overveje, om du kommer til at vokse meget inden for det næste stykke tid – hvis du f.eks. er et barn, eller hvis du er en voksen, der leder efter en kørestol til dit barn. Børn har nogle perioder, hvor de vokser sindssygt hurtigt, og fordi en kørestol er et dyrt køb, så kan man måske godt købe en, der er lidt for stor, så den ikke snart skal udskiftes igen.

 

Skal der være bestemte funktioner?

Du har sikkert også nogle krav til, hvilke funktioner din kørestol skal have. Det er jo f.eks. stor forskel på, om man skal komme frem med håndkræft, eller om man har en kørestol, der er motordreven. Hvis du bruger din kørestol rigtig meget, så er det klart, at det nok bliver lidt for hårdt uden en motor. Der er naturligvis lidt dyrere at købe en kørestol med motor, men så er det heldigt, at man kan få hjælp fra staten til at betale, hvis man er afhængig af en kørestol.

Det er i hvert fald noget, der kommer til at være pengene værd, hvis man bruger sin kørestol rigtig meget. Det kan også give én en større følelse af frihed, fordi man så ikke også er afhængig af, at der nogle gange er andre, der skal hjælpe med at skubbe én rundt. Det kan godt være, at man har nogle andre vilkår, fordi man sidder i en kørestol, men det betyder ikke, at man ikke gerne også vil have følelsen af selvstændighed.

 

Hvor meget må den koste?

Det kan også være meget fornuftigt, hvis du tænker over, hvor mange penge du har mulighed for at smide efter en ny kørestol. Det er klart, at en kørestol er et af de køb, hvor man godt kan tillade sig at bruge lidt ekstra penge på det. Hvis man ikke har en krop, der kan transportere én rundt, så bliver en kørestol jo en slags erstatning for ens ben, og det er altså noget, der er rigtig mange penge værd. Alle burde havde lov til at kunne bevæge sig rundt omkring og opleve noget. Der er meget store prisforskelle på kørestole, men det er klart, at de koster mere, hvis de også kan mere. Her skal du virkelig overveje, hvad det er, du har brug for.

 

Hvor skal du købe den?

Det kan også være en god idé at overveje, hvorfra du tænker, at du skal købe din kørestol. Hvis du leder efter kørestole på nettet, så bliver du nok præsenteret for et meget stor udvalg. Til gengæld kan du ikke selv komme til at bruge stolen, og det kan godt være noget, du har brug for. Hvis det er sådan, du har det, så kan du jo vælge at tage ned i en fysisk butik. Det er noget, du må afgøre med dig selv. Hvis du tager ned i en fysisk butik, så skal du nok bare ikke regne med, at der kommer et lige så stort udvalg. Det kan også være nemmere at finde gode tilbud på nettet, så det er også noget, du kan tage med i dine overvejelser.

 

Skal du købe andet med?

Når nu du allerede er ude for at kigge efter en ny kørestol, så kan det også være, at du i samme omgang skal overveje, om der er andet, du skal have med. Det kan f.eks. være, at det ville være rart, hvis du havde en pude i din kørestol, som er rar at sidde i. Det kan også være, at du mangler en form for opbevaring på din kørestol. Hvis du har brugt kørestol i noget tid, så ved du måske allerede, hvad du har brug for. Ellers så kan det være, at det er noget, du finder ud af med tiden.

Hvorfor mon shoppe kørestole online i stedet for i en butik?

Hver dag er der hundredevis af mennesker der bestiller kørestole online. Og det er der mange gode grunde til – vi har fundet 3 af de bedste, og dem får du her.

Leveringen er som regel gratis

Den (måske) eneste anke der er imod nethandel er at varen også skal sendes hjem til dig efter den er bestilt, og at det altså koster noget. Ved et almindeligt køb er det jo dig selv der bærer pakken hjem, her betaler du en postmand eller et pakkebud for at gøre det. Men bare rolig – for de fleste webshops i dag tilbyder at du kan få gratis levering på dine kørestole. Nogle steder kræver et minimumskøb – nogle sender gratis uanset ordrestørrelse.

Rådgivning er stadig muligt når du handler

Du er måske ved at blive overbevist om at nethandel er en god ting. Varerne er billigere, returretten bedre, og nu har du fundet den helt rigtige kørestol via kørestol.dk.

Men du savner alligevel lige at kunne snakke med et rigitgt menneske af kød og blod. Fortvivl ikke.

For langt de fleste webshops (hvis ikke dem alle) har nemlig et telefonnummer man kan ringe til og få rådgivning inden man laver sit køb. Det er det bedste af to verdener – den fysiske butiks kundeservice til onlinehandlens priser.

Overblik over kørestol priser

Den måske største fordel ved at handle på nettet er at det er nemt at sammenligne priserne blandt de forskellige forhandlere. Man kan enten gøre det selv – men nu hvor du er her på kørestol.dk har du sikkert allerede set fordelen ved at bruge en service specialiseret i kørestole til at finde en billigt kørestol. Så får du nemlig nemt overblikket til at træffe den rigtige beslutning.

Måske kan du også lide:

Her på Kørestol.dk skriver vi ikke kun om Kørestol – faktisk har vi rigtig mange gode guides.

Måske du vil synes om disse: